Praktisk udstyr og beskyttelse til din mobil

Praktisk udstyr og beskyttelse til din mobil

Når man får en ny telefon, vil man helst have at den virker upåklageligt, og undgå at den går i stykker. Man kan gøre meget selv, for at undgå at telefonen kommer til skade, men ofte kan uheldet være ude, og man ville ønske, at man havde skærmbeskyttelse eller et cover, til at tage stødet fra et fald.

Beskyttelse mod fysiske skader

Hvis du vil forlænge din mobiltelefons levetid, findes diverse mobiltilbehør, såsom covers og skærmbeskyttelse mod ridser og slag. Hvis man normalt går rundt med mobilen i lommen eller i sin taske, og man opbevarer andre ting deri, risikerer man at ridse skærmen eller beskadige andre dele af telefonen. Covers fås både i varianter som dækker både forside og bagside, eller bare bagsiden af telefonen, og så kan man anskaffe sig beskyttelse til skærmen ved siden af.
Beskyttelse vil f.eks. kunne redde din telefon, hvis man kommer til at tabe telefonen, eller den falder ud af lommen eller tasken. Selv hvis du passer godt på din telefon, kan et kæledyr eller andre komme til at skubbe til den, eller sætte noget på den, hvis de overser den.
Hvis du bruger telefonen til udendørs aktiviteter og sport, vil et vandtæt cover være en god løsning, da kun nogle få telefoner er vandtætte. Hvis du ved du arbejder meget med vand, i nærheden af din telefon, vil en vandtæt mobil eller cover være en god idé, da det er meget billigere, end en reparation eller en ny telefon.
Ødelagte skærme er et af de hyppigste problemer med telefoner, og koster langt mere end beskyttelsen, som i mange tilfælde, ville have reddet skærmen.
Udover fysisk beskyttelse, er det altid en god idé at forsikre sin mobil, da uheldet alligevel kan være ude, og man falder på telefonen, eller taber den i toilettet eller vasken. Med en forsikring til din telefon, behøver man ikke bekymre sig så meget, da man kan få forsikringer, som dækker tyveri og uforudsete skader på telefonen. Reklamation dækker ikke alle slags skader, så en forsikring kan være med til, at give en ekstra tryghed.

Udover at covers beskytter din telefon, fås de også i alverdens farver og former, og er den primære udsmykning til mobilen. På den måde kan du både sikre din mobil, og få den til at se ud, som du kunne tænke dig. Covers er også praktiske, da nogle covers indeholder plads til kort og kontanter, og mobilen med cover kan derfor bruges som pung, og spare plads. Disse covers fås også med magnetisk lukkemekanisme, så man ikke risikerer at coveret åbner af sig selv, og penge eller kort falder ud, eller skærmen bliver tilgængelig for ridser eller lignende.

Praktisk tilbehør at have

Når man har en mobil, vil man ofte gerne have mobil tilbehør, som tillader en at udnytte alle funktionerne på telefonen. Mange folk bruger deres mobil til at høre musik, streame eller som stopur og gps når de motionerer. Det er derfor vigtigt, at man har tilbehør, som passer til ens behov, så man får mest muligt ud af telefonen, samtidig med man passer på den. Høretelefoner eller headsets er meget praktiske, da du kan nyde musik, videoer eller bare tale med folk, uden at andre lytter med.
Hvis det skal bruges i bilen, eller på cyklen, er det mest sikkert, hvis du ikke skal have hånden på telefonen, og derfor er høretelefoner, eller et håndfrit tilbehørssæt til bilen, både praktisk og mere sikkert at bruge, så man kan fokusere på trafikken. Det er muligt at få holdere til mobilen til cykler, til bil eller i form af armbånd, hvis du vil bruge telefonen når du f.eks. motionerer. Disse holdere gør det både nemmere at bruge din telefon, samt sikrere, for både dig og telefonen, da du har hænderne fri og mobilen fastspændt.
Udover brug under transport, finder der også tilbehør til lyd og billeder. Man kan blandt andet få højtalere, som kan styres via wifi eller bluetooth fra mobilen, som er ideelt til fester, eller hvis man vil have musik med på tur. Nogle højtalere man kan få er trådløse, og kan derfor tages med rundt, til sport eller en tur i parken, og nogle kan endda bruges til at lade telefonen op, ligesom en powerbank.

Hvis man er meget på farten, eller bruger sin telefon meget i løbet af dagen, men ikke altid er i nærheden af en stikkontakt, er en powerbank en god løsning. En powerbank er en transportable opladningsstation, som man lader op, og så kan man lade telefonen eller sin tablet op derfra, uden at skulle bruge en stikkontakt. De fås i mange størrelser, og nogle kan holde op mod 10 opladninger på sig.

De fleste folk bruger også deres telefoner som kamera, og hvis man tager mange billeder, kan man få stativer eller selfie sticks, som giver en masse muligheder, for at tage sjove og specielle billeder. Med en selfie stick eller med en holder og selvudløser, kan alle være med på billederne, så fotografen ikke skal føle sig udenfor.
Det er en god idé at bruge et SD-kort, til at lagre billederne på, så man ikke fylder mobilens lager op. Det er også nemt at overføre et SD-kort til computeren, eller bruge et SD-kort fyldt med billeder og musik i mobilen, så man har plads til alt sin musik og sine billeder, men stadig har plads til programmer på telefonen. Hukommelseskort er små og nemme at fragte med, hvis man vil på en tur, og slippe for at tage sin computer med.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *