Har du fået den næste gode App idé?

Har du fået den næste gode App idé?

Vi bruger apps hver dag og der kommer hele tiden nye til. Men har du nogensinde oplevet at få et behov eller idé til en App, du ikke kunne finde i din App store? I så fald er det muligt at lave en helt fra bunden! I denne artikel kan du læse om de trin du skal igennem for at lave din helt egen app samt et overblik over de nuværende ”must haves”.

Kast dig ud i at lave din egen app

Så snart du har fået en genial idé til en app er det første skridt at lave et framework. Her skal du overveje hvordan den skal fungere og hvad den skal indeholde. Dernæst findes der mange gratis programmer hvor det er ligetil at lave et såkaldt mockup, så du visuelt kan opsætte, hvordan du vil have lige præcis din app til at se ud. Dernæst er der kun tilbage at bygge din app! Xcode og Swift er gode værktøjer, som du ved hjælp af kan bygge på både front-end og back-end. Hvis denne del lyder for teknisk og skræmmer dig fra at få din App drøm ud i livet, kan du med fordel få hjælp fra et App-bureau. Find et kompetent App-bureau hos Min-Virksomhed, hvor det også er muligt at finde virksomheder der kan hjælpe med
konkurrent analyse, den senere markedsføring og mere.

Populære apps

Hvis du endnu ikke opfundet den dybe tallerken inden for Apps skal du selvfølgelig ikke snydes for de geniale apps der allerede florerer derude. Aller højest på listen er til ingens overraskelse de gængse sociale medier og kommunikations apps. Der findes dog et utal af geniale apps til enhver interesse. Duolingo er fantastisk til at lære et nyt sprog, Wunderlist er den absolut bedste to-do app på markedet og med Gastro kan du altid være med på de nyeste madtrends – også selvom du er på farten.

Der er altså ingen begrænsninger for, hvilke muligheder der er med din telefon ved din side. Brainstorm på din helt egen app eller kom i gang med at udforske app-universet og gør livet sjovere og lettere allerede i dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *