Kan man være en rigtig mand i et moderne samfund?

Kan man være en rigtig mand i et moderne samfund?

Det er mere kompliceret at være mand i dag end i tidligere generationer. Dengang var din rolle klokkeklart defineret.

Man skulle være stærk og brødføde sin familie. Sådan er det ikke længere. Nu er det andre værdier, der er i højsædet.

Udviklingen er dog gået så hurtigt, at det er svært for rigtig mange mænd at følge med. Igennem mange tusinder af år er vi blevet genetisk disponeret til at leve og være på en bestemt måde. Denne måde har indenfor meget få år ændret sig og i et tempo, hvor den genetiske udvikling slet ikke kan følge med.

Men er det stadig muligt at være en mand i dagens samfund? Vi tror det. I det der følger giver vi dig gode råd til, hvordan du kan udleve din indre traditionelle manderolle.

Find de rigtige hobbyer

Hvad man går op i er meget definerende for, hvem man er. Det er i sin fritid, hvor man er fuldstændig herre over, hvad man laver, at man virkelig kan udfolde sine mandlige instinkter.

Det er der flere måder at gøre på. En af dem er ved at begynde til en meget maskulin sportsgren. Det kunne være noget som boksning eller amerikansk fodbold, hvor du virkelig bliver mentalt og fysisk testet.

Det kan også være at begynde at jage. Jagten er en af de ældste aktiviteter i menneskets historie. Helt tilbage til den tidlige stenalder for mange tusinde år siden blev man nødt til at jage for at overleve.

Der er dog nogle forholdsvis høje indgangsbarrierer i forbindelse med jagt. Du skal både have et jagttegn, det rigtige jagtudstyr og jagttøj, så det er noget, du virkelig skal ville. Klik her hvis det har vækket din interesse, og du vil blive præsenteret for en masse fedt jagttøj og jagtudstyr. Det kan til gengæld ikke understreges, hvor fedt det er, når man først har styr på de praktiske aspekter.

Klæd dig som en mand

Hvordan man klæder sig spiller bare en stor rolle i forhold til, hvordan andre mennesker opfatter en. Det betyder ikke, at man skal klæde sig efter, hvad andre synes er fedt. Det betyder bare, at for at andre skal se dig som en rigtig mand, er det påkrævet, at du klæder dig som en rigtig mand.

Hertil nytter det ikke noget, at du bliver styret af forskellige modetendenser. En rigtig mand klæder sig klassisk. Han har forstået, hvad der klæder ham og holder sig derefter til det.

Det nytter for eksempel ikke noget at lade skægget vokse fordi, at det er populært, hvis det ikke ser godt ud til ham. I stedet skal han købe en barbermaskine og barbere sig. Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, men ikke har en barbermaskine, kan du købe en ved at klikke her. Det handler om at være ærlig og tro imod sig selv.

Find det rigtige arbejde

Rigtig mange store tænkere har argumenteret for, at man er, hvad man arbejder med. Uanset om det er sandt eller ej, kan man ikke argumentere imod, at arbejdet er en stor del af ens identitet.

Derfor nytter det ikke noget, at man render rundt med et meget umandigt job, hvis målet er at blive betragtet som en rigtig mand. Eksempelvis kan det godt være, at der er mange penge at hente ved at sidde foran en computer hele dagen, men det er altså ikke det mest maskuline.

I stedet skal du finde et job, hvor du kan være aktiv, og hvor du har en eller anden form for autoritær udstråling. Det kan være som politibetjent eller som brandmand.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *