Jagtrejser boomer

Jagtrejser boomer

Stigningen har gjort, at mange er begyndt at tage på ferie, hvor de går på jagt. Det har gjort, at der er kommet en voksende rejseindustri på området.

Det er en kæmpe fordel for jagtentusiaster, da de får mulighed for at bevæge sig ud i hele verden, uden at de skal tænke over, om de gør noget forkert jf. lokal lovgivning. Det er de færreste, der har styr på jagtlovgivning i hele verden, og derfor anbefales det, at du benytter nogen, som ved hvad de laver.

Her er nogle spørgsmål, som du skal stille dig selv, når du skal vælge, hvor du gerne vil hen på din næste jagtrejse.

Hvad vil jeg gerne skyde?

Det er meget forskelligt, hvad du kan skyde i de forskellige lande, da der er kæmpe forskel på, hvad der findes af dyr i Sverige og i Sydafrika. Hvis du f.eks. vil på vildsvinejagt, skal du tage et andet sted hen, end hvis du gerne vil skyde en ulv.

Vi vil vi anbefale, at du finder vej til Bulgarien, hvis du gerne vil på jagt og fange rovdyr som f.eks. ulve eller bestemte fuglearter som vagtler. I bestemte sæsoner er det endda tilladt at jage europæiske brunbjørn. Hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder i Bulgarien, skal du benytte et professionelt jagtrejse turistfirma til at stå for din tur,  så du overholder alt lovgivning.

Du kan læse meget mere om mulighederne for en jagttur til Bulgarien ved at klikke her.

Vi vil anbefale, at du starter med at lave en liste over, hvad du godt kunne tænke dig at skyde, for så har du mulighed for at gå i dialog med en turistfirma som specialiserer sig i jagt. i første omgang kan du bare skrive alt ned, du skal ikke tænke på, om dyrene er fredet, for det kommer vi tilbage til.

Så hvis du vil på vildsvinejagt, så skriver du det ned.

 

Undersøg din liste

Nu har du en lang liste over dyr, som du godt kunne tænke dig at skyde. Nu kan du finde ud af, hvad der er realistisk at skyde. På en side som den, vi linkede til i sidste afsnit, finder du masser af information om den slags.

På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad der er realistisk, og hvad du ikke må. Du får også en forståelse for, hvad det vil koste dig at skyde de forskellige dyr, og hvad en jagttur koster til forskellige lande.

Når du godt kan lide jagt, er det ikke ligesom at købe en tur til Gran Canaria. Der er mange ting, som du skal undersøge, så du får den perfekte tur. Det er helt sikkert også en proces, som du vil elske, da du elsker jagt.

Så du skal nyde at sætte dig ind i det og du kommer til at vide alt om at jagte ænder til at gå på vildsvinejagt. Det er vigtigt, at du suger til dig, da du derved også får den bedste jagtferie.

 

Snak med dine venner

Da du elsker jagt, så er du helt sikkert også tilmeldt en jagtklub. Her er der mange medlemmer, som sikkert allerede har været på jagtferie, og det kan være en god idé at tale med dem, så du får en forståelse for, hvad du kan forvente.

Du vil sikkert også gerne have nogle af dine gode jagtkammerater med, da jagt er en social aktivitet, hvor det er fedt at dele historier om, hvad du har nedlagt på den seneste jagt. Næste gang du er i jagtklubben eller er ude med dine jagtkammerater, så spørg dem om de nogensinde har været på jagtferie, og hvad de endte med at skyde.

Her kan du også høre dem om, hvad de godt kunne tænke sig at skyde. Da du allerede har researchet en del selv, kan du hive din nye liste op med alle de dyr, som du godt kunne tænke dig at skyde. Det vil blive en god samtale, når du allerede har styr på det hele. Så kan I få en bedre snak om, hvad det betyder at gå på vildsvinejagt.

Det er ikke sådan, at du skal følge vores punkter, det er helt i orden, hvis du starter med at tale med vennerne først. Vi ved godt, at det er en let og hurtig måde at få en masse brugbar information for nogen, som faktisk ved, hvad de taler om.

 

Jagtturisme er ikke dårlig for dyrelivet

Der er mange fordomme, når det kommer til jagt fra mennesker, som ikke har sat sig ind i, hvad det betyder. Myndigheder har klare regler for, hvad du må skyde og ikke skyde, og de gør det for at holde bestanden.

Derfor er der klare regler for at bevare et rigt dyreliv, så det kommer ikke til at skade naturen eller dyrelivet, at du tager på jagt i udlandet. Du skal blot købe din jagttur igennem nogle pålidelige kilder, som du ikke ender i ubehagelige situationer, hvor du tror, at du gør alt korrekt.

Det er også derfor, at vi anbefaler, at du undersøger ting inden, så du er sikker på, at du ikke kommer til at gøre noget, som du ikke må. Men hvis du køber din tur hos et turistfirma, som ved hvad de laver, så kommer det ikke til at være et problem for dig.

Men det er vigtigt at forstå, at jagtturisme tænker meget på miljøet. For hvis de ikke gjorde det, så var der ikke i længere noget, som en jæger kunne jage. Faktisk vil du opleve, at hvis du går i en jagtklub, så snakker de langt mere om dyrevelfærd og miljø end andre steder.

De har en mere realistisk tilgang til miljøet, da de befinder sig direkte i naturen, mens andre ofte blot har en holdning, selvom de ikke rigtig selv gør noget for at beskytte miljøet.

Hvis du følger vores råd, så skal du nok få en god jagttur, og så er det lige meget om du skal på vildsvinejagt eller noget helt andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *