Guide: Bliv mini-hotel med AirBnB og tjen 1000 kroner om dagen

Guide: Bliv mini-hotel med AirBnB og tjen 1000 kroner om dagen

Der er stor efterspørgsel efter tag over hovedet i Danmarks hovedstad København. Behovet er nu så stort at du har mulighed for at gøre det til en indtjeningskilde ved løbende at leje en lejlighed ud gennem verdens største boligportal: AirBnB.

Turister, forretningsfolk og nystartede, udenlandske studerende er blandt de mest hyppige aftagere af boliger gennem AirBnB.

Som udlejer står du til at kunne tjene 1000 kroner om dagen for en 2-værelses lejlighed uden de store udfordringer – og har du 4 værelser, kan du omsætte 2000 om dagen.

AirBnB er over de seneste over blevet en væsentlig konkurrent til de københavnske hoteller. Du får en lejlighed ofte for dig selv og i forbindelse med store konferencer og messer kan alle hoteller i København være udsolgt. Her skaber AirBnB ekstra plads på markedet.

Sådan kan du blive en del af det spirende marked:

AirBnB

Til at starte med skal du oprette en profil hos amerikanske AirBnB. Med pas eller kørekort skal du også verificere din identitet.

Når du opretter din bolig bør du sætte prisen efter hvad andre i samme område kræver for en lignende bolig. Hvis du gerne vil leje ud hurtigt, kan du sætte din bolig lidt billigere – hvis du vil tjene så meget som muligt per dag, kan du sætte prisen højere og kun udleje, når der virkeligt er stor efterspørgsel i markedet.

Husk at en god beskrivelse og gode billeder er første skridt i retning af en succesfuld udlejningsvirksomhed. Gør derfor ekstra meget ud af at rydde op i din lejlighed og tage mange billeder, så dine mulige lejere kan se, hvad de får i byen.

KeyButler og andre tjenester

Hvis du vil gøre livet nemt for dig selv – mod at tjene lidt færre penge – kan du bruge en tjeneste som KeyButler.

Med KeyButler eller konkurrent har du mulighed for at få hjælp til at udlevere og hente nøgle, gøre rent i lejligheden og alt andet praktisk arbejde.

Det er smart, hvis du fx er ude at rejse i Asien og ikke har mulighed for at gøre rent, skifte sengelinned og aflevere nøgler til flere forskellige lejere.

Med KeyButler kan du minimere besværet og samtidigt holde en høj belæggenhed i din lejlighed – og på den måde samlet tjene flere penge.

Der findes også tjenester, der hjælper dig med alt det praktiske omkring udlejningen – det vil sige finder en lejer til dig, gør rent, afleverer nøgler: Alt det praktiske. Du skal bare sørge for ikke at være i lejligheden på tidspunktet for udlejningen.

Vær opmærksom på ejerforeningsvedtægter

Træerne vokser ikke ind i himlen.

Ikke alle synes det er dejligt, at nabolejligheden bliver til et hotel i København med AirBnB-udlejning.

Derfor forbyder flere og flere ejerforeninger og andelsboligforeninger brugen af AirBnB. Tjek derfor vedtægterne inden du begynder at leje ud – særligt, hvis du overvejer at købe en lejlighed med henblik på AirBnB-udlejning!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *