Spar penge: Sådan puster du nyt liv i din iPhone

Spar penge: Sådan puster du nyt liv i din iPhone

Danskerne spilder hvert år masser af penge på at købe ny telefon. Størstedelen af folk der køber en ny iPhone, gør det fordi den gamle enten går i stykker, bliver langsom eller batteriet ikke længere kan holde batteri.

Selvom din gamle telefon ikke fungerer, som den skal, så vent med at købe en ny. Det er muligt at få din telefon til at virke helt ligeså godt, som da den var helt ny.

I denne artikel vil du lære, hvordan du gør din iPhone lynhurtig, holder batteri hele dagen og får fikset fejl ved den.

Gør rent på telefonen for at gøre den hurtigt

Den første ting du skal gøre, for at få din telefon til at føles som ny er at ryde op på den. Årsagen er at når telefonen bliver fyldt op med apps, ligegyldige filer og andet kan det gøre den langsom. Heldigvis er det let at gøre den hurtig igen, hvis du følger følgende steps:

  1. Fjern alle de apps, som automatisk opdatere i baggrunden. De fleste apps står og opdatere i baggrunden, hvilket gør din telefon langsommere. Sluk for opdatering på så mange som muligt ved at gå ind på: indstillinger à Generelt à Opdater apps i baggrunden.
  2. Slet alle de apps du ikke bruger. Hvis du har downloadet en masse apps, som du ikke bruger, så fjern alle dem du ikke bruger
  3. Slet cache fra alle Apple apps. Apples Podcast, Music, Safari og iBooks gemmer en masse filer som fylder og gør din telefon langsommere. For at slette cache så gå ind på: Indstillinger à Safari og ryd historik og web cache. Gør det for de andre apps også.

Disse 3 steps bør få din gamle telefon op i topfart igen

 

Få skiftet batteriet og repareret andre fejl

Den første ting du skal gøre, for at få din telefon til at føles som ny er at skifte batteriet og få repareret andre fejl. Batteriet i din iPhone og alle andre telefoner er et litium batteri, som bliver dårligere med tiden. Prisen på batterier er faldet meget, og du kan i dag få skiftet dit batteri for 600 kr. Det bør du få gjort da det er langt billigere end at købe en ny telefon.

Hvis din iPhone har en ødelagt skærm eller andre fejl, så bør du også få det ordnet samtidigt.  Det er lidt dyrere at få skiftet skærmen, hvilket vil koste dig 1500-2500 kr. alt efter hvilket iPhone du har.

Selvom at det koster lidt at få lavet de ødelagte dele ved din telefon så er det billigere end at købe en ny.

Hvis du skal have lavet din gamle telefon, så kan du finde en butik der laver iPhone reparation i Vejle eller i din by ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *