Disse råd skal du følge som digital iværksætter

Disse råd skal du følge som digital iværksætter

Har du overvejet en karriere som digital iværksætter? Så er du kommet til rette sted. Der er mange muligheder indenfor digital marketing. Udviklingen går stærkt, og det handler om hele tiden at være med, hvor det sker. Det betyder dog også, at der er mange udfordringer, og det kræver hårdt arbejde og ikke mindst talent at holde sig til i toppen. Det bliver dog nemmere, hvis du følger de følgende råd.

Hjemme- eller udekontor?

Det lyder meget lavpraktisk og kedeligt, men hvis du starter fra bunden som selvstændig, handler det om at være meget forsigtigt med, hvordan du allokerer dine ressourcer. Du ikke bare bruge en masse penge på et kontor, hvis det ikke virkelig er vigtigt for din virksomhed.

Hvis du for eksempel regner med at have en masse kundemøder, hvor det er vigtigt, at du fremstår professionel, kan et kontor vise sig at være en god investering. Hertil er det vigtigt, at du tilknytter en boligadvokat, så du er sikret dig den bedste handel. Derudover vil en boligadvokat sørge for, at du ikke bliver fanget i en eller anden juridisk fælde.

Hvis du i starten primært opererer online og ikke rigtigt har noget med nogen at gøre i den analoge verden, kan det vise sig at være fordelagtigt at arbejde hjemmefra. På den måde sparer du virkelig på udgifterne.

Find noget du holder af

Livet handler om at have det godt. Men skal ikke rende rundt og lave noget, man ikke bryder sig om. Selvfølgelig giver det også lykke at have økonomisk frihed, men hvis du bruger 8 timer om dagen på noget, du ikke bryder dig om, bliver du ikke lykkelig, selvom du har en masse penge.

På samme tid er det svært at blive rigtig god til noget, man ikke bryder sig om at lave. Omvendt bliver man typisk bedre til noget, man godt kan lide at lave. Det betyder altså, at du skal vælge med hjertet mere end hjernen.

I praksis er det dog bedst, hvis du kan finde noget, der både tilfredsstiller din lyst og dit rationale.

Finansiering af dine aktiviteter

Penge er desværre bare et af de bærende elementer i erhvervslivet – hvis ikke det eneste der rigtigt tæller. Hvis du lige er startet med din karriere, har du formentlig ikke særlig penge at arbejde med.

Hvis det er tilfældet, skal du gøre dig nogle tanker om, hvad du skal gøre med finansiering og mangel på samme. Vil du prøve at klare dig uden særlig mange penge? Kan produktet holde til at køre low budget? Eller vil du prøve at skaffe kapital på en eller anden måde? I så fald hvordan? Låne i banken?

Du kan også prøve at få en privat investor indover. En privat investor, også kaldet en Business Angel, kan hjælpe dig med mange til. Vedkommende kan selvfølgelig hjælpe med økonomisk kapital, men ofte er det også muligt at oprette en eller anden form for vidensdeling. Det vil sige, at personen nærmest bliver en form for sparringspartner.

De fleste private investorer har en masse erfaring i erhvervslivet. De tjener selv på, dem de støtter klarer den, så de vil mere end gerne dele ud af deres mange års erfaring. Hvad end der kan gøre, at I får den største chance for succes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *