6 ting, der gør din bolig mere attraktiv

6 ting, der gør din bolig mere attraktiv

For at du kan sælge dit hjem i fremtiden, er det en god idé hele tiden at holde boligen opdateret og attraktiv for andre mennesker. Fordelen ved disse råd er, at du også får en masse ud af det selv, mens du bor der. Alle råd er baseret på, at du får en bedre bolig, så selv hvis du ikke har planer om at sælge, så kan du se disse råd som en investering i din egen livskvalitet. 

  1. Få solceller

Tidligere kunne du få fradrag for at få solceller, men det har politikerne nu ændret. Alligevel er det stadigvæk en god idé at få solceller, så du kan være god ved miljøet og samtidig selv spare penge.

 

Hvis solen skinner meget, kan du endda sælge strøm og dermed tjene penge. Det ville du ikke kunne, hvis du bruger el på den almindelige måde.

 

Det har gjort at flere og flere overvejer solceller, så de kan tjene en ekstra skilling og samtidig passe på miljøet.

 

  1. Gør din bolig mere lys

Alle elsker lys, så hvorfor ikke få større vinduer eller en dør af glas. I gamle dage brugte man ikke den slags, da vinduer gjorde boligen alt for kold. Det har ændret sig, da man har fået bedre isolering og du kan i dag få vinduer med 3-lags glas.

 

Det betyder, at selvom du har større vinduer, så holder de stadigvæk på varmen om vinteren, og derfor er der ikke nogen ulemper ved at have flere vinduer i ens hjem.

 

Til gengæld får man masser af ekstra lys ind i ens hjem og det er især dejligt om vinteren, hvor det er langt mere mørkt. Her er det rart, at man får noget ud af de korte dagtimer.

 

Mere lys til ens bolig er klart noget af det bedste, som man kan gøre for ens eget humør, da lys er med til at gøre en mere glad.

 

  1. Få et digitalt hjem

Der er ikke længere nogen grund til, at hele dit hjem er analogt. Vi har altid vores mobil på os, så hvorfor ikke udnytte, at der i dag er mulighed for, at man kan styre de fleste ting fra vores mobil.

 

Det er især oplagt at få digitale termostater, så du altid kan styre temperaturen i dit hjem med et enkelt tryk på din mobil. På den måde kan du hurtigt gøre dit hjem varmere eller koldere, når du har lyst til det.

 

En digital termostat er også langt mere nøjagtig end de gammeldags analoge termostater, hvor man aldrig rigtig ved, hvad det betyder, når ens radiator er sat på 3.

 

Herudover vil vi anbefale jer, at I også får digitalt lys frem for lys, som man skal tænde og slukke på en kontakt. Der er mange fordele ved teknologisk lys.

 

Med moderne lys kan du styre dit lys direkte fra din mobil og på den måde kan du hurtigt tænde og slukke lyset uden at rejse dig op.

 

Den største fordel ved digitalt lys er dog, at du kan indstille automatiske tidspunkter, hvor dit lys skal tænde og slukke. På den måde kan du f.eks. tænde lyset i hele dit hjem, når du skal op om morgen. Faktisk er der utrolig mange studier som tyder på, at det gør det langt lettere for os at stå op om morgenen, så det er helt klart værd at afprøve.

 

  1. Byg opad

Hvis du ikke har mere byggegrund, som du kan bygge på, men du stadigvæk gerne vil have et større hjem, så kan du bygge opad. Det er igen blevet populært med huse, hvor der er mere end en etage, især hvis I sørger for at bygge badeværelse på hver etage.

 

Hvis I bygger en ny etage, så skal I også have en trappe, og her er der en række forskellige som I kan vælge i mellem. Det er en smagssag, hvilken type trappe I skal vælge. F.eks. skal I afgøre, om den skal gå lige ned, eller om I hellere vil have en trappe med noget vinkel.

 

Hvis der er plads til det i jeres hjem, kan I tjekke en spindeltrappe ud. Det er en fantastisk måde at bevæge sig fra nederste til øverste etage på. I kan se mere om trapper her.

 

Hvis I vælger at bygge opad, så kan det anbefales, at I bruger underetage til stue, køkken osv., mens øverste etage er alle jeres værelser. På den måde kan I have et master bedroom på øverste etage med eget bad.

 

  1. Åben køkken er stadigvæk in

Et åbent køkken er ikke noget nyt, men det er helt ok stadigvæk at have sådan et. Det har den kæmpe fordel, at det giver utrolig meget plads til at lave mad, og man kan samle hele familien i køkkenet.

 

Der kommer også langt mere lys ind, når man har et åbent køkken, og det er nok en af grundene til, at åbent køkken er blevet så populært herhjemme.

 

Ulempen ved et åbent køkken er, at det kræver utrolig meget plads, da I ikke kan have et lukket rum til køkkenet. Det kræver et stort område, hvis I f.eks. gerne vil have en køkkenø.

 

Det er, når man kan stå i midten af køkkenet og lave mad. Med denne struktur kræver det, at man har emhætten i midten af rummet, og da køkkenet er åbent, skal man have en emhætte med kraftig sug. Ellers risikerer I, at røgen spreder sig til andre rum, og det vil man for alt i verden undgå.

 

I skal ikke være bange for at tænke hele jeres hjem om, hvis I gerne vil have et åbent køkken. For det vil højst sandsynlig kræve, at I fjerner en mur eller to, hvis I skal have jeres hjem på en helt anden måde. I hvert fald hvis alle jeres rum tidligere var meget opdelt. Glem tanken om at alt skal være opdelt af vægge.

 

  1. Få en lounge i stedet for en stue

I mange moderne hjem har TV’et ikke længere samme rolle, som det havde tidligere. Det skyldes, at man i dag kan bruge tablets, computer osv., hvis man gerne vil se TV indhold.

 

Især streamingtjenesterne har gjort TV’et mere ligegyldigt, da de fleste ikke gider have, at TV’et har en central rolle i deres hjem.

 

I stedet kan I lave jeres stue om til en lounge, som man ville se på et hotel eller i en fancy lejlighed. På den gør I, at TV’et ikke fylder særlig meget i jeres hjem, og I får en helt ny stemning, som I normalt kun kender fra ferie.

 

Med disse råd får I en bolig, som er langt mere attraktiv for jer selv og for kommende købere af jeres bolig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *