4 grunde til at rejse mens du er ung

4 grunde til at rejse mens du er ung

Der er ofte det problem, at vi elsker at rejse, når vi er unge, men vi har ingen penge. Når vi bliver ældre, har vi råd til at rejse, men pludselig har vi ikke tid til det. Lån penge til næste rejse hvis du alligevel ved, at du bagefter skal hjem og begynde på et fuldtidsjob. For hvis du alligevel skal have et job, og du ved, at du ikke har særlig meget ferie fremover, så kan det være helt i orden at låne penge til sin næste rejse. På den måde kan du rejse ud i verden, mens du er ung og masser af tid og overskud til at gøre det.

Her vil vi give dig nogle årsager til, at du bør rejse ud i verden, mens du er ung. Hvis du ikke længere er ung, skal du dog stadigvæk gøre det, for du har altid muligheden for din anden ungdom. Du skal blot vælge at gribe muligheden og gøre det.

 

  1. Du har masser af tid

Hvis du lige er blevet færdig med gymnasiet eller universitetet, og du ikke ved hvad næste skridt skal være, så vil vi anbefale, at du tager på en rejse i hele verden. Ofte er det ikke så dyrt at rejse rundt i hele verden, som man lige skulle tro. Hvis du arbejder igennem, mens du bor hjemme hos dine forældre, så kan du på et halvt år spare op til at rejse hele verden rundt. Du kan altid starte med nogle af de billigere lande, når du vælger at rejse ud i verden. F.eks. Asien.

For når du er ung, har du ikke endnu en masse ansvar overfor andre mennesker. Hvis du læser dette indlæg og er 40 år, kan det være, at du allerede har et par børn. Du vil selvfølgelig ikke bare efterlade dem, og måske har du ikke muligheden for bare at tage dem med. Derfor er det en god idé at rejse ud i verden, når du har tiden til at gøre det fremfor at vente.

  1. Unge er ikke så magelige

Når du bliver ældre, har du en tendens til, at du vil have alting ligesom derhjemme. Unge har ikke samme betænkeligheder ved at rejse ud i verden, da de bare gerne vil ud og opleve en masse ting. Det gør, at de ikke har noget med at backpacke igennem verden, mens de bor på campingpladser eller hostels. Det gør også, at de kan rejse langt billigere end ældre kan. Det er ikke, fordi du som gammel ikke kan bo på et hostels, men det er de færreste ældre, som har lyst til at gøre det. Det hænger selvfølgelig også sammen med, at du ikke bare har uendelig tid, fordi du skal hjem på arbejde. Derfor vil du hellere bruge flere penge og sove på gode hoteller, hvor du får en dejlig blød seng.

Der er noget fedt ved at opleve verden fra diverse hostels, da du oplever en masse andre mennesker, som også er ude for at opleve verden. Det gør du ikke i samme grad, hvis du bor på hoteller, for her passer alle sig selv. Generelt vil vi sige, at du gå online og søge på ”låne penge”, selvom du skal sove på hostels, for det giver dig mulighed for at rejse rundt i verden i længere tid. Lån penge ansvarligt så skal det hele nok gå.

Vi vil anbefale, at du bruger denne sammenligningside. Det gode ved den er, at du finder de bedste lån for dig med den bedste afdragsordning. På den måde kommer det ikke til at være et problem, at du låner penge, for du kan sagtens betale det tilbage, når du kommer hjem igen.

  1. Få et bedre mindset

Vi vil sige, at alle der rejser får et bedre syn på verden, da de opdager, hvor forskellige vi egentlig er derude. Man kan have en tendens til at tro, at alle andre kulturer er ligesom os. På mange måder minder vi alle sammen om hinanden og så alligevel ikke.

Det er vigtigt, at man kommer ud og oplever, at der kan være kæmpe forskel på mennesker.  Især unge, der rejser ud, ser verden på en helt anden måde end ældre. Det skyldes, at de endnu ikke har besluttet sig for, hvordan verden ser ud, og derfor kan en rejse rundt i mange forskellige kulturer gøre en kæmpe forskel for ens mindset.

Unge, der har rejst meget, er generelt større tilhængere af globalisering, fordi de kan se, hvordan det hjælper mennesker i hele verden. De er også mere tilbøjelige til at tillade mere immigration, fordi de godt kan se, at mennesker i alle lande bare gerne vil skabe sig et bedre liv.

Så når immigranter kommer til et land, er det, fordi de gerne vil skabe sig et bedre liv. Du er mere tilbøjelig til at have denne holdning, hvis du har rejst meget som ung.

  1. Optimistisk på fremtiden

Folk, der aldrig har rejst, har en tendens til at se på verden som et kæmpe problem, og de er mere tilbøjelige til at se problemer alle steder. De fleste problemer kommer af, at man er bange for fremtiden, og hvad den skal bringe.

På rejser vil du opdage, at vi allerede er langt foran resten af verden herhjemme, og der er mange ting, som vi kan hjælpe resten af verden med. Det gør, at vi bliver langt mere positive på fremtiden, fordi du kan se, at Danmark har mange ting, som de kan bidrage med.

Det er også grunden til, at vi synes, at det kan være en god idé, hvis du sparer op og tager ud at rejser. Lån penge hvis du ikke har nogen endnu, og det er eneste metode til, at du kan komme ud og opleve verden. For du kommer ikke til at fortryde det, og alt den energi du får i udlandet gør, at du hurtigt kommer tilbage og kan afdrage på din gæld.

Der er ikke noget galt med at skabe lidt gæld, hvis du har en god plan for at betale det tilbage. Når du er hjemme, kan du ligeså godt arbejde igennem.
Skynd dig af sted hvis du lige er blevet færdig med gymnasiet eller universitetet. Du kommer ikke til at fortryde det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *