Tre glimrende grunde til at dyrke sikker sex

Tre glimrende grunde til at dyrke sikker sex

Du ved sikkert allerede, at sex er bedst, når det er sikkert. Og du ved sikkert også hvorfor. Skulle du alligevel være i tvivl, kan du med fordel læse med her.

Nedenfor giver vi dig tre gode grunde til at dyrke sikker sex. Og vi linker til en side, der på ordentlig vis kan hjælpe til med at holde dig godt beskyttet på dine lageneventyr. 

Det uønskede dilemma  

Børn er en dejlig ting. Dog er det ikke i alle af livets perioder, at en graviditet er velkommen. Og er du blevet gravid med et engangsknald, er der en god sandsynlighed for, at du står i en situation, som du egentlig gerne ville have undgået. Kondomsnakken er måske ikke den bedste til forspil. Men den er trods alt mere overskuelig end snakken om uønsket graviditet.

Kløen

Du har stort set stadig tømmermænd efter den brandert, du for et par uger siden påtog dig. Du er træt, udmattet og ugidelig, men det gør dig ikke det store, for i det mindste kan du se tilbage på en fantastisk nat. En nat, hvor du delte seng med en mere end velfortjenende sengepartner.

Pludselig vender humøret. Og humøret vender, fordi du modtager en besked fra lægen. Beskeden forklarer, hvorfor du på det seneste har oplevet en lettere irriterende kløe mellem dine ben. Ubeskyttet sex forhøjer din chance for at blive smittet med sexsygdomme.

En omgang klamydia kan hurtigt forpurre minder, der egentlig kunne have været gode nok.

Den akavede opfølgning

Sexsygdomme er ærgerlige i sig selv. Samtalen om sexsygdomme er oftest endnu værre. Hvis du er blevet smittet med en sexsygdom, bør du kontakte alle de mennesker, som kan have givet dig sygdommen – og alle de mennesker som du kan have smittet. Er scenariet bekendt? Så kan du fremover gøre dig selv og dine sexpartnere den tjeneste at huske kondomet.

Husk kondomet

Har du problemet med at huske kondomet, er du ikke alene. Men det er på tide at droppe undskyldningerne. De holder nemlig ikke. Kom i stedet for i gang og køb her de kondomer, du mangler.

På siden finder du et bredt udvalg af både glidecreme og kondomer. Nogle er store, andre er mindre, nogle er farverige og andre har smag. Fælles for dem alle er, at de vil sikre dig en god beskyttelse, når du begiver dig under lagenerne. Sikker sex – og god fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *