Oplevelser i Dubai

Oplevelser i Dubai

Dubai er et sted, som man enten elsker eller hader at rejse til. Men man kan ikke udtale sig om det, før man selv har oplevet det. Om man vil det eller ej, så er Dubai et sted med masser af muligheder. Du vil her kunne læse om, hvad man skal lave, og hvad der er vigtigt at vide når man taget til Dubai.

Tag på ørken safari

Ikke langt fra højhuse, smarte biler, og kunstige palmer ligger ørkenen. I de store sandbanker, kan man opleve alt hvad man forventer af en ørken. Det vil sige at du både kan ride på kameler, igennem sandet og nyde solnedgangen. Du kan leje en ATW er suse op og ned ad bakkerne, på din 4 hjulede motorcykel. Du kan også stå på sandboard, som er et board som man ellers vil forbinde med skiferie. Også kan du tage ud og køre Jeep, her skal spænde du sikkerhedsselen godt. Du vil nemlig opleve en vil tur, igennem ørkenen med fuld fart og masser af ujævnt terræn.

Shopping

Hvis du er shoppelysten, er det formentlig ikke gået din næse forbi, at verdens største shopping center ligger i Dubai. Dubai Mall er nemlig kæmpestort, og indeholder mere end 1200 butikker. Det betyder at der er noget for enhver smag, og man vil helt sikkert ikke gå tomhændet derfra. Hvis du bliver træt af shopping, kan du også nyde nogen af de mange seværdigheder eller en skøjtetur. Du kan allerede nu begynde, at spare op og ved at tjekke dine udgifter, kan du spare mange penge i dine faste udgifter. F.eks. kan du gå ind på internetpriser.dk og se om du betaler for meget for dit tv og internet.

Hvis du vil opleve markedsstemning, skal du gå på shopping i Bur Dubai Souk eller Deira Souk. Her kan man opleve autentisk arabisk stemning, og du kan købe masser af lækre varer. Stederne indeholder både krydderier, indisk tøj, og masser af souvenirs. Så hvis du har brug for et afbræk, for Dubais kaotiske storbystemning er dette gode alternativer.

Aqua park

Hvis i er afsted med børn, eller blot selv er barnlige sjæle. Er Aquaventure et rigtig sjovt sted, at tilbringe dagen. Aquaventure ligger i det berømte Atlantis The Palm resort og er Dubais største vandland. Du vil være sikker på, at få adrenalinniveauet op her. I vandlandet har du kæmpe rutsjebaner, hvor du både kan opleve høj fart og frit fald.

Hvis det ikke behøves, at være helt så vildt. Kan du besøge vandlandet Wild Wadi, som ligger helt ud til vandet. Du oplever derfor en fantastisk udsigt, samtidig med at der er masser af sjove forlystelser. Wild Waids hovedattraktion er Jumeirah Sceirah som er en 120 meter lang rutsjebane, hvor du opnår en topfart på 80 km/t.

 Se Dubai oppefra

Hvis du er til højder, og luft under poppellen. Vil en helikoptertur over Dubai, være en fantastisk oplevelse. Her vil du kunne se Dubai oppefra, og få et smukt billede af området. Hvis du er lidt mere til adrenalinsus, kan du vælge at prøve skydiving når du alligevel er deroppe. Her flyver du op i et lille fly, hvorefter du kommer ud og ser Dubai på en helt speciel måde. Hvis man er mere til ro og mag, kan man også vælge at se Dubai fra en luftballon.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *