Mandeguide: Sådan kan du blive en rigtig mand i 2020

Mandeguide: Sådan kan du blive en rigtig mand i 2020

Det er mere kompliceret at være mand i dag end i tidligere generationer. Dengang var din rolle klokkeklart defineret.

Men sådan er det ikke i dag og kønsrollerne bliver mange steder i verden mere diffuse. Derfor er det ikke så mærkeligt hvis du, og mange andre, føler en stigende trang til at komme væk fra det hele og finde din indre mand.

I det der følger giver vi dig gode råd til, hvordan du kan udleve din indre traditionelle manderolle.

Få dig en mande-hobby!

Hvad man går op i er meget definerende for, hvem man er. Det er i sin fritid, hvor man er fuldstændig herre over, hvad man laver, at man virkelig kan udfolde sine mandlige instinkter.

Det er der flere måder at gøre på. En af dem er ved at begynde til en meget maskulin sportsgren. Det kunne være noget som boksning eller amerikansk fodbold, hvor du virkelig bliver mentalt og fysisk testet.

Det kan også være at begynde at cykle – der er vel ikke noget mere mandigt end at bestige de stejleste bjerge eller at suse igennem landskabet med +40 km i timen.

Der er dog nogle forholdsvis høje indgangsbarrierer i forbindelse med cykling. Det kræver nemlig både det rette udstyr og ikke mindst den rette cykel. Klik her hvis det har vækket din interesse, og du vil blive præsenteret for markedets bedste udvalg af cykler og cykeludstyr.

Klæd dig som en mand

Ens påkldning spiller også en stor rolle i forhold til, hvordan andre mennesker opfatter en. Det betyder ikke, at man skal klæde sig efter, hvad andre synes er smart. Men det betyder dog, at en ny garderobe kan være en vej til at genfinde sin indre mand. Du skal finde noget tøj som du både føler passer godt til din krop og er en fryd for øjet.

Hertil nytter det ikke noget, at du bliver styret af forskellige modetendenser. En rigtig mand klæder sig klassisk. Han har forstået, hvad der klæder ham og holder sig derefter til det.

Det nytter for eksempel ikke noget at lade skægget vokse fordi, at det er populært, hvis det ikke ser godt ud til ham. I stedet skal han købe en barbermaskine og barbere sig.

Find det rigtige arbejde

Rigtig mange store tænkere har argumenteret for, at man er, hvad man arbejder med. Uanset om det er sandt eller ej, kan man ikke argumentere imod, at arbejdet er en stor del af ens identitet.

Derfor nytter det ikke noget, at man render rundt med et meget umandigt job, hvis målet er at blive betragtet som en rigtig mand. Eksempelvis kan det godt være, at der er mange penge at hente ved at sidde foran en computer hele dagen, men det er altså ikke det mest maskuline.

I stedet skal du finde et job, hvor du kan være aktiv, og hvor du har en eller anden form for autoritær udstråling. Det kan være som politibetjent eller som brandmand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *