Gode råd til dig, som er ved at sælge din bolig

Gode råd til dig, som er ved at sælge din bolig

At stå med et boligsalg, kan være en stor omvæltning for mange mennesker og derfor er det godt at have styr på de mest basale ting.

Der findes mange måder at sælge sin bolig på, men en af de vigtigste faktorer, når boligen skal præsenteres til nye ejere, er en grundig rengøring. Derudover lever vi i den digitale verden, og det vil gavne dig at have boligen tilgængelig online.

Sidst, er det vigtigt at tage højde for nye drejninger i flytningen. At have en tryg base at vende hjem til under salget, kan være en bærende faktor i at føle sig afstresset.

Rejsen kan være kompliceret og langvarig, gennem skift og salg af din bolig. Men med disse råd undgår du at stresse dig selv, og du øger chancerne for en mulig køber.

Et flot og præsentabelt indre 

Overtagelsesdagen nærmer sig og tiden er kommet til, at ordne den indvendige del af boligen. Når det praktiske arbejde er overstået, er det tid til en grundig rengøring.

I købsaftalens standard vilkår står der, at boligen blot skal overtages ryddeliggjort, men det er god kutyme, at gøre boligen renlig. Tænk over hvordan du selv ville overtage en ny bolig. 

Under selve rengøringen er det vigtigt ikke at slide på sig selv. Eksempelvis kan man kontakte sin familie eller bekendte og spørge om hjælp. Med flere hænder går arbejdet hurtigt, og du har snart en flot rengjort bolig, klar til overtagelse.  

Optimer din præsentation af boligens gode vinkler 

Når din bolig skal sælges, er det godt at have markedsføringen i orden. Det gælder om at få præsenteret din bolig, til så bred en mængde af købere som mulig. Dig og din ejendomsmægler kan arbejde i mange former når det kommer til at fange en købers opmærksomhed. Du kan indgå i samtidens effektive digitale markedsføring, som er baseret på 3D-visualisering af dit hjem. Læs mere på Flowstudio om 3D-visualiseringog opnå det perfekte udtryk til din bolig. 

Sørg for at have et hjem eller base under processen

Det kan være en vanskelig og stressende tid, når ens vante rammer forsvinder omkring en. Mange mennesker beslutter sig for at finde en ny bolig, inden den anden sælges. Der kan mulighederne være indflytning i drømmehus, midlertidig lejlighed eller at flytte hjem til trygge rammer, hos familie eller venner.

Samlet giver de tre gode råd dig muligheden for at holde dig afstresset og jordnær i en flytteproces. Samt fornyelse og øget opmærksomhed på din bolig og klargørelse til den dag, hvor nøglen skal overrækkes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *