Få en coronavenlig firmafest

Få en coronavenlig firmafest

Coronapandemien er over os. Det betyder, at det er næsten umuligt at feste, danse og kramme. Vi er mange, der har tilsidesat vores sociale behov. 

Fester, festivaler og koncerter er blevet aflyst. Traditioner er blevet misligholdt. Det har mindet os om, hvorfor vi nyder den årlige firmafest og andre skønne arrangementer. Men er det rent faktisk muligt at holde en coronavenlig firmafest?

Den perfekte firmafest

For mange virksomheder er årets firmafest årets sensation. Nogle holder både julefrokost og en anden firmafest, andre slår det sammen og holder én stor fest. Uanset hvad din virksomhed gør, så ønsker du helst sikkert, at firmafesten bliver helt perfekt. 

Firmafesten giver anledning til at netværke, socialisere og nyde dine kollegaers selskab, hvor der er tid til snak om andet end blot det daglige arbejde. 

At arrangere og afholde en firmafest kan samtidig være et stort arbejde. Derfor gør mange brug af en festarrangør. Her kan du med fordel vælge et full service-eventbureau. Så kan festen blive lige nøjagtig som du vil, men du får samtidig mulighed for at nyde arrangementet uden at skulle tænke på alt det praktiske. En festarrangør kan hjælpe med lokationen, så I får de helt rigtige rammer at feste i. 

Derudover kan en festarrangør være behjælpelig med underholdning, hvilket kan bestå af alt fra kendte musikere og andet live musik til anden skøn underholdning. Dette kan I med fordel planlægge sammen med festarrangøren, så I inddrager gæsterne i underholdningen. 

Festarrangøren står desuden for mad og drikke, hvor de har et samarbejde med et lækkert køkken, så I får lækker, festlig mad. Vigtigst af alt så har festarrangørerne stor erfaring med planlægning, og de ved derfor nøjagtigt, hvad der skal til for at festen bliver helt perfekt. 

Du kan se mere om mulighederne for firmafester her.

Hvad er reglerne for firmafester?

Der er ingen tvivl om, at firmafester har sine klare begrænsninger under coronapandemien. Retningslinjerne ændrer sig hele tiden, og derfor er det svært at give et endegyldigt svar på, hvad reglerne for en firmafest er. 

I skrivende stund er der et forsamlingsforbud på maksimum 5 personer, hvilket gør en firmafest mere eller mindre umulig. I hvert fald i klassisk forstand. 

Hvis I kan mærke, at jeres virksomhed har brug for et glædespust i denne lidt triste tid, så kan I med fordel holde en online firmafest, som kan fungere som en snigpremiere på, hvad den kommende firmafest kommer til at byde på, når pandemien er ovre. I kan sende et lille party-kit hjem til alle jeres medarbejdere. 

Dette kan både inkludere mad, en smule pynte og drikkevarer. Så mødes alle online, hvor I bringer en skål og nyder aftenen i fællesskab og ser frem til, at I igen kan feste, danse og kramme. Dette vil være et pust, der bringer glæde til medarbejderne og viser dem, hvad de kan glæde sig til, når pandemien er ovre. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *