Et godt sexliv er vejen til et sundere liv

Et godt sexliv er vejen til et sundere liv

Der er mange ting, der fører til et sundere liv. Der er dog ikke nogen tvivl om, at der er nogen at de ting der er sjovere end andre. Det er eksempelvis ikke alle der synes, at det er lige spændende at spise sundt, holde igen med rødt køb, fedt, alkohol og dyrke masser af motion. De fleste kan dog nok blive enige om at sex er ret sjovt og dejligt. Det er ikke kun det, det er også med til at give et sundt liv. Så der er med andre ord mange gode grunde til at dyrke lagengymnastik, hvis du gerne vil kunne kalde dig selv for sund.

Godt for psyken og fysikken

Selvom der er lidt motion forbundet med den sekselle akt, så er det dog ikke på grund af motionen, at sex er sundt. Hvis det udelukkende var baseret på dette, så var det stadig bedre at løbe sig en god lang tid. Sex er blandt andet med til at afhjælpe stress, give et bedre immunforsvar og så giver det ikke mindst bedre søvn, hvilket er et stort problem for flere hundrede tusinde danskere.

Kickstart sexlivet

Selvom de fleste nyder sex, så er der alligevel mange forhold, hvor frekvensen bliver lavere og lavere og i nogle tilfælde, kommer der til at være meget langt mellem. Her er der flere ting man kan gøre for at få kickstartet sexlivet lidt, og komme tilbage til den gode rytme så at sige.

For nogle kan det være at bringe lidt ekstra krydderi som frækt lingeri eller måske sexlegetøj ind i billedet. For nogle er det rollespil, der kan være med til at gøre det lidt spændende igen. For andre igen kan det også være ganske enkelt at få snakket om, hvorfor man er holdt op. I mange tilfælde er det tilfældigheder, der gør aktiviteten ikke er hvad den har været, og hvis man har fokus på disse, kan man ofte vende det til noget positivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *