Drømmer du om et hurtigt smut væk fra hverdagen?

Drømmer du om et hurtigt smut væk fra hverdagen?

Kunne du godt bruge noget ferie? Væk fra den travle hverdag, som bare flyver afsted fra morgen til aften. Mangler i kvalitetstid hjemme i parforholdet. Grundene kan være mange og man behøver ikke vente til sommer med at indfri dem. Her kommer nogle råd til hvad man bør gøre.

Tag en hurtig Getaway sydpå

Sommeren er langt væk, men du mangler noget D-vitamin og vil gerne have et afbræk fra hverdagen. Det er ikke umuligt, du kan nemlig rejse flere steder hen billigt i løbet af året, hvor du ellers ikke ville tænke på at rejse. Der findes mange billige flybilletter rundt omkring på de forskellige rejseselskabssider, og det er bare med at slå til. Miniferie er muligt og der findes mange destinationer, hvor du kan komme hurtigt frem og tilbage. En ide, med kun 3 timers flyvning fra København, kan være et smut til det smukke og varme Mallorca, hvor du kan afkoble og nyde det smukke blå vand og de hvide sandstrande. Det eneste du bør tænke på, er hvornår din næste drink kommer.

Hvis du synes det lyder helt fantastisk, men bare ikke kan finde pengene til det, kan det være en rigtig god investering at låne penge til det. Det er både en investering i dig selv, din partner og dit helbred. Så lån penge, hvis du føler i trænger til nogle romantiske dage væk fra den travle hverdag.

Sommerhuset som overrasker

At tænke på at tage i sommerhus kan for mange være en ubrugelig tanke, da det ikke er alle der har det til rådighed og det kan være svært at tage af sted, når hele hverdagen fylder ens hoved. Dog kan det være en rigtig god ting at gøre for sig selv, og hele familien. Det giver nemlig god mulighed for at afkoble og finde ro i sig selv. Derudover giver det god mulighed for at finde den savnede tid til familien og hygge. Et sommerhus er så idyllisk og det giver god mulighed for brætspil, hygge og tid til at lave lækre måltider sammen.

Samtidig behøver prisen ikke være dyr. Udenfor sæson er det muligt at få en weekend fra fredag til søndag til under 1000 kroner, og kan være perfekt for familien at få tid sammen. Ofte ligger sommerhuse tæt på stranden. Dette giver god mulighed for at tage hunden med, og gå lange ture langs stranden med både hunden og familien.

Weekend til storbyen

En sted flere søger for at lade op i en romantisk weekend kan være London, her er der rigeligt at se og priserne behøver ikke være særlig dyre, hvis du rammer udenfor højsæsonen. Her er der mulighed for at opleve Harry Potter og Warner Bros. Studio Tur, Madame Tussauds, London Eye og en sejltur på Themsen. Har du børn med kan du besøge Shrek’s adventure og SEA LIFE. Mange af disse ting kan fås i en pakkeløsning, og gør rejsen nemmere og billigere. London er den perfekte by til både en romantisk afbræk fra hverdagen og for hele familien. Så pak tasken og kom afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *