Drømmer du om en backpacker tur?

Drømmer du om en backpacker tur?

Overvejer du at rejse rundt på vores elskede klode? Så er det måske en god ide at tage på dit livs eventyr. I denne artikel kommer vi en erfaren backpacker, som deler ud af sin erfaring. Ydermere interviewer vi en erfaren backpacker, som har været afsted 3 gange.

I dette interview følger vi Jonas, som har været afsted hele 3 gange. Interviewet har fundet sted, ved fysisk tilstedeværelse, og spørgsmål der var lige til.

Hvorfor valgte du at tage på en backpacker tur?

Under mit forløb som HHX-studerende, følte jeg en træng til at komme ud og opleve forskellige kulturer. Jeg følte også at mine år, havde været alt for struktureret, og derfor ønskede jeg mere frihed, hvor man kunne tage en dag ad gangen.

Ydermere har fremmed kultur, altid haft stor interesse hos mig, og derfor var jeg ikke i tvivl om at en backpacker tur, var det rette for mig.

Hvad er fordelene ved at rejse rundt?

Først og fremmest lærer man at stå på egne ben. Det har resulteret i at jeg er blevet enorm god til at tage beslutninger, og dermed følge min beslutning til dørs.

Man lærer at socialisere sig med andre mennesker man ikke kender, og åbner sig gradvist mere op, jo flere mennesker man møder på sin vej. Dette har resulteret i at jeg er blevet mere åben og snakkesalig, hvad angår at møde nye mennesker.

Hvad er ulemperne at rejse rundt?

Det er ingen hemmelighed at god planlægning, gør din tur gradvist nemmere. Dog har jeg erfaret, at man bruger flere penge, end det man lige går og tror. Derfor er det vigtigt at hæve sit budget, så man har mulighed for at bruge flere penge dagligt.

Ydermere misser du en masse familiesammenkomster, oplevelser med vennerne og mange andre ting.

Hvad er dine bedste råd til sådan en tur?

Lav en dybdegående research på forskellige forums, og se om du har mulighed for at finde en som ønsker at rejse samme steder som dig. Det er fantastisk at lære nye mennesker på kryds og tværs, og dermed danne et stærkt og unikt venskab.

Det er vigtigt at kunne kommunikere, når du er ude og rejse. Det er ikke altid nemt at finde en telefon der er til rådighed. Det er derfor vigtigt at du har en god telefon, med et godt signal.  Hvis din telefon er i stykker, har du mulighed for reparation af din Iphone, hvilket er billigere end at få købt dig en ny telefon.

2 destinationer som er værd at undersøge

Herunder finder du 2 af de mest fantastiske lande at rejse til.

Vietnam

Vietnam er et af de lande som har flest backpackere. Kulturen er enormt spændende og du bliver adskillige oplevelser rigere. Maden er fantastisk og anderledes. Vietnam er også landet med verdensstørste huler. Naturen er noget for sig selv, og der er smukke vandfald, som er en fryd for øjet.

Bolivia

Bolivia er kendt for deres store bjergkæder, farverige søer og vores globes største saltørken, dog har de ingen strande da landet ikke ligger ud til nogen kyster.

Sådan kan du forberede dig på erhvervslivet til hjemturen

Hvis du ender med en tur på minimum 3 måneder, kan det være svært at følge med i den industrielle proces. Det er derfor vigtigt at du holder dig opdateret på væksten, og andre relaterede emner.

Et godt sted at holde sig opdateret er tekniskmagasin.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *