Bliv en bedre hesterytter

Bliv en bedre hesterytter

Denne artikel vil komme med nogle gode råd, der kan hjælpe dig med, at blive en bedre hesterytter. Hvis du følger disse råd, vil du med garanti blive en bedre rytter, og få endnu bedre resultater inden for den disciplin du dyrker i hestesporten. Kort sagt er disse råd; Få rideundervisning af en dygtig underviser, rytteren skal dyrke styrketræning og en masse træning sammen med hesten.

 

Få rideundervisning af en dygtig underviser

Få rideundervisning af en dygtig underviser er en god ide, da det virkelig kan hjælpe dig med, at blive en endnu bedre rytter inden for din foretrukken ride disciplin. En underviser kan tit se nogle ting, som man ikke selv kan på grund af man sidder på ryggen af hesten og ikke har fuldt udsyn over hestens bevægelser. En underviser har også tit en lang årrække af erfaring inden for ridesport, og dermed en masse gode råd de kan give videre til dig. Det kan være svært, at finde den rette underviser der kan undervise på netop det niveau du befinder dig på. Men der er kommet en ny tjeneste, hvor du nemt og gratis kan finde en rideunderviser, og du kan nemt sortere efter om du vil finde en underviser i spring, dressur, military eller noget helt andet.

 

Rytter skal være i god fysisk form

Det er vigtigt at hesten er i topform, men det mindst lige så vigtigt, at ryttere er i topform, hvis man skal konkurrere i toppen af en af de mange discipliner, der findes inden for ridning så som: Spring, dressur, military eller noget en helt anden disciplin. En af de store fordele ved, at rytteren er i god fysisk form er, at rytteren får mere overskud på træningsbanen men også til stævner. For at opnå en god fysisk form kan det være en god ide, at udarbejde et træningsprogram der har til formål, at styrke core musklerne, som man bruger meget som hesterytter.

 

Træning, træning og træning

Det måske vigtigste element i at blive en bedre hesterytter, er træning, træning og træning. For at blive bedre en bedre hesterytter, skal du bruge utallige antal timer på træning med hesten. Ridesporten er en utrolig tidskravende sport, da det kræver man træner stort set, hver eneste dag for at holde hesten og rytter i topform. Antal timer du ligger i træning af hest, afspejler sig når du skal til stævne og virkelig præstere dit bedste! Dog er det vigtigt, at huske at hesten også har behov for at få en fri dag, så den kan restituere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *