Få mere mentalt overskud

Få mere mentalt overskud

Vi har en tendens til kun at tænke på produktivitet, når vi tænker på, hvordan vi når flere ting i vores hverdag. Men faktisk er der meget mere, du kan gøre end det, fordi hvis du har mental overskud, så vil du også opleve mere succes i hele dit liv. Her tænker vi alt fra bedre konflikthåndtering til mere søvn.

Alle disse ting styrker dit mentale overskud, og det giver dig bedre et bedre privat- og arbejdsliv. Det er vigtigt at se disse ting, som noget der hænger sammen, hvis du gerne vil have succes i livet. For hvis du kun fokuserer på dit arbejde, så ender det med at gå ud over over dit privatliv, og i sidste ende kommer det også til at gå ud over dit arbejdsliv.

Hvis du kun fokuserer på at få et godt privatliv, ender du med at blive ulykkelig på din arbejdsplads, og hvis du fortsætter sådan for længe, så ender det helt sikkert også med at gå ud over dit privatliv.

Derfor skal du fokusere på dig selv, og hvordan du får øget dit mentale overskud, så vil det virke hele vejen rundt og gavne hele dit liv. Pludselig vil du opdage, at du har energi til alle de ting, som du ikke tidligere følte, at du havde energi til at gøre.

 

Få mere søvn

Hvis du altid er stresset, og du derfor ikke har tid til at sove, så er der en god risiko for, at du er på vej til at udvikle stress. Du tror, at du kan spare din seng væk, fordi du tænker på dig selv med dit optimale overskud.

Problemet opstår ved, at du tænker helt forkert på dig selv, for søvn er det, som giver dig din mentale overskud. Hvis du cutter det væk, kan du ikke længere arbejde så fokuseret, som du tror, at du kan.

Det skyldes, at når vi har det godt og har fuld mental overskud, så tror vi, at vi kan have denne energi konstant, også selvom vi ikke sover. Det er umuligt for mennesker at forholde sig til, hvor meget mental energi egentlig betyder.

Find ud af hvor mange timer du skal sove og så sov det hver eneste nat. Selvfølgelig kan du engang imellem tage en all nighter, men generelt er det noget, som du skal undgå.

 

Spis bedre

Kost er vigtigt, for hvis du spiser dårligt, ender du også med, at du får det dårligt. Ofte vil du ikke tænke over, hvor meget en dårlig kost påvirker dig, før du begynder at spise bedre. Så vil du pludselig opdage, at du havde det ret dårligt.

For med det samme at du begynder at vælge sund mad, så begynder du også at få mere energi, og du vil undre dig over, hvorfor du ikke bare altid valgte at have det sådan. Hvis du i øjeblikket har en dårlig kost så prøv at ændre det over de næste 30 dage og se, hvordan du har det.

Ils comprennent la clonidine, le citrate de clomifène, la cyclosporine, la d-cyclosérine, l’étomidate, l’érythromycine, l’éfavirenz et autres. Certains de ces ou acheter du viagra médicaments sont utilisés plus souvent chez les femmes en raison des effets secondaires de leur risque accru d’effets secondaires.

Der er også den fordel, at du vil tabe dig, hvis du gør det. Så hvis du har ti kg for meget på kroppen, så er kosten også god at fokusere på.

Med en god kost kommer et bedre liv og dermed øget energi.

 

Lær at løse konflikter

Det er umuligt at undgå konflikter i vores liv. For der er konflikter over det hele, men ofte får disse konflikter lov til at vokse alt for meget, fordi vi ikke ved, hvad vi skal gøre ved dem. Der findes en række kurser, hvor du lærer om konflikthåndtering, og vi vil anbefale alle, at de lærer det. Du kan læse mere om det her.

Grunden til at konflikthåndtering hjælper på din mentale energi skyldes, at det er ufatteligt stressende at være en del af en konflikt. Om det så er problemer i dit forhold eller stress på arbejdspladsen. Da konflikter er alle steder, er der nærmest heller ingen grænser for, hvordan konflikthåndtering kan hjælpe dit liv.

Når du lærer, hvordan du skal håndtere en konflikt, så får du hurtigt mere plads til vigtigere ting i dit liv. På dit arbejde kommer du til at få langt mere energi og overskud til at tænke kreativt og skabe nye måder, at du kan arbejde bedre på.

 

Motion er altid godt

Med din kost, søvn og bedre konflikthåndtering vil du sikkert også få mere overskud til at dyrke mere motion. Det gode ved at dyrke mere motion er, at du også får det bedre med dig selv, og det er igen med til at give dig endnu mere overskud.

I sidste ende handler alle tingene om det samme, nemlig at du kommer ind i en god spiral, hvor du hele tiden får mere og mere energi. Når du har det sådan, bliver dit liv også bedre.

Som sådan er det ikke vigtigt, hvilken type motion du dyrker, for det handler om at finde noget, hvor du kan holde motivationen kørende. Derfor er det vigtigere at fokusere på noget, som du godt kan lide, end hvad der som sådan er bedst for dig.

For uanset hvad er det godt for dig, at du får bevæget din krop.

 

Bedre energi på kontoret

De fleste mennesker bruger 37 timer om ugen på deres arbejde. Det er også grunden til, at det er så vigtigt, at der er god stemning på jeres arbejdsplads.

Hvis du er leder på din arbejdsplads, vil vi anbefale, at du kigger nærmere mod konflikthåndtering og generelt bedre arbejdsmiljø. For på mange arbejdspladser er mobning et kæmpe problem og det skaber en dårlig arbejdsstemning.

Hvis ansatte ikke er glade, så yder de heller ikke deres optimale. Fra et menneskeligt synspunkt vil det altid være bedst, hvis vi alle sammen er i balance med os selv, for det gør også, at vi har overskud til at være bedre mod andre mennesker.

Igen handler det hele om, at du gør flere ting, som gør dig glad. For når du er glad, har du lettere ved at være god mod andre mennesker, og så bliver de glade. Det bliver en god menneskelig spiral af mental overskud, som især arbejdspladser kan få ufatteligt meget gavn af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *