Skab liv i haven

Skab liv i haven

Et gyngestativ i haven hører jo næsten til hos hver en børnefamilie, for hvilke børn elsker ikke gynger?

Har du ingen have så fortvivl ikke, man kan også sagtens hænge en gynge op indendørs, evt. i døråbningen eller under trappen, hvis man har sådan en.

Gynger er gode for motorikken, og giver timevis af sjov til dine børn og deres venner.

Husk at de voksne også godt må lege med.

Vælg et gyngestativ der passer til haven

selvom i måske har en ret lille have så er der næsten altid plads til et gyngestativ. Du kan få ret simple gyngestativer hvor der bare er plads til et barn.

Alternativt kan du også få gynger til børn der kan hænges op i et træ eller et andet belejligt sted.

Har du en større have kan du jo passende vælge et gyngestativ med 2, 3 eller flere gynger, hvor der også er rutsjebane og evt en klatrevæg på.

Tilpas efter barnets alder

Det er selvfølgelig vigtigt at selve gyngerne passer til barnet alder, men alt efter hvad du vælger så kan de jo løbende skiftes ud til ret billige penge. Så hvis du f.eks. gerne vil have et komplet legetårn med mange andre udfordringer end bare lige gynger til børnene, så bør du kigge et par år ud i fremtiden og tænke over om dit barn også vil bruge arrangementet om et par år.

Du kan sagtens spærre en del af legetårnet af f.eks. så barnet ikke kan klatre så højt op de første par år, og derefter åbne mere op i takt med at barnet bliver ældre.

Hvordan kan gynger være med til at sælge mit hus

Står du og skal sælge dit hus, så kan et gyngestativ i haven faktisk gøre mere end du tror. Selvom dine børn måske er flyttet hjemmefra, så kan det evt. betale sig at investere i at skabe lidt liv i haven.

Når folk kigger på bolig, så vil de nemlig gerne kunne se sig selv bo der i fremtiden, og gynger og andre legeredskaber som f.eks. et fodboldmål eller en trampolin får dem til at forestille sig de mange hyggestunder i haven som de kan få hvis de køber lige netop dit hus.

Du skal selvfølgelig altid opveje investeringen imod hvad du får ud af det, men ønsker du et hurtigere salg f.eks. til en børnefamilie så er det en af de nemmere ting du kan gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *