Det er cool at være iværksætter

Det er cool at være iværksætter

I øjeblikket er iværksættere blevet de nye superstjerner med historier om, hvordan de ændrer hele verden og tjener millioner. Det har fået et begreb som Business Angel til at stige markant, og den nye gentleman finder du ikke på fjernsynet men i den næste store virksomhed.

Vi vil give dig nogle svar på, hvorfor iværksættere har fået sådan en kultstatus, og hvorfor det er en god ting for vores samfund.

Kommer ikke udenom beløb

I gamle dage var det sådan, at befolkningen kun kunne se vild livsstil, når de kiggede mod skuespillere, og derfor fik de i en kæmpe status i samfundet. Det var alle dem, som vi kiggede på, når vi gik i biografen.

Der var ikke det store fokus på alle dem, som lavede penge, for det virkede ikke som en glamourøs verden. Det er især med internettet fremkomst, at vi pludselig så en masse unge “nørder” lave en virksomhed og tjene en masse penge.

Det fik alle til at tænke, at det kunne lade sig gøre for alle. Samtidig havde de nogle helt andre visioner end tidligere, da de ofte ville være med til at gøre verden til et bedre sted. Selvom de tjente en masse penge, var de ikke styret af penge. De var styret af noget større end det.

Det er den slags som gør, at man begynder at se op til den. Med sociale medier er der kommet endnu større fokus på helt almindelige mennesker, som pludselig tjener en masse penge og kan leve på en helt ny måde.

Alt dette gør, at mange unge pludselig ser mere op til dem end diverse skuespillere. Det føles ikke længere som om, at der er en elite. Du kan starte som businessman i morgen. Hvis du gerne vil være en succesfuld gentleman, kan du læse mere her.

Godt for samfundet

Det stigende fokus på investeringer er godt for samfundet, fordi det får unge til at stræbe efter at skabe noget selv. Ved hjælp af deres egne penge eller måske penge fra en Business Angel investor, kan de pludselig komme i gang med nogle kæmpe projekter.

Programmer, som det amerikanske Shark Tank, har gjort det ufattelig populært at lave virksomheder, hvor du prøver at finde en Business Angel til at finansiere din drøm. Det er ikke, fordi det er gratis penge, når du finder en Business Angel, så køber personen en andel af din virksomhed. Du kan læse mere om det her.

Det er en god måde at komme i gang på, hvis du har en idé til et større projekt, da du både får viden og kapital udefra. Ved en bank vil du kun få kapital, og det er kun, hvis du kan overbevise dem.

For samfundet er det en god ting, at unge gerne vil lave forretning, og at der findes Business Angels, som vil investere deres egne penge for at få succes.

I fremtiden ser vi flere iværksættere

Du kan ligeså godt komme med på bølgen nu, for I fremtiden kommer vi kun til at se flere, som gerne vil være selvstændige. For unge er ligeglade med, om de skal arbejde mange timer, hvis det blot er deres drøm, som de arbejder på.

Fremtidsforskere regner med at mange arbejdspladser forsvinder i fremtiden, og derfor er der ikke noget, som hedder jobgaranti længere. For mange skal de selv skabe deres job og dermed deres fremtid. Det skræmmer nogen og gør andre glade.

Især unge ser ikke på frygt på denne udvikling, for de er vokset op i en verden, hvor alting går stærkt, og de ved godt, at de ikke kan regne med, at deres arbejdsplads findes i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *