Smag på Odense

Smag på Odense


Om man bor i Odense eller blot er på besøg, så kan det være svært at finde hoved og hale i, hvor man kunne tænke sig at spise. 

I byens centrum findes der et hav af muligheder. Det gør det næsten uoverskueligt at vælge et sted at slå sig ned og få en god omgang mad. Men fortvivl ikke – Oluf Bagers Gaard er det perfekte sted at tage hen til dit næste måltid i Odense. 

Hjerterum for mad i hjertet af byen 

Oluf Bagers Gaard ligger i byens centrum. De gør en dyd ud af at sammensætte deres menuer, så ens frokost eller aftensmad bliver en oplevelse frem for et hurtigt måltid, der skal overstås i en fart. Der bliver til deres menuer serveret flere retter, som alle er utrolig velproportionerede og velsmagende. Man skal helst have god tid med sig, når man spiser hos dem, men det er klart tålmodigheden værd. 

Der er lagt op til en oplevelsesrig middag, hvis man spiser ved Oluf Bager Gaard. Ud over den fantastiske mad, så lægger restauranten også et kæmpe arbejde i at udvælge den perfekte vin til de retter, der bliver serveret. Intet er overlagt til tilfældighederne. 

Man får virkelig noget ud af sine penge, når man køber mad hos Oluf Bagers Gaard. De har også en vinbar, som man selv kan forsyne sig i både fredag og lørdag, når der igen åbnes op.

Gode råvarer både ude og hjemme

Restauranten har sørget for både hyggelige og rolige rammer, men også for, at maden ikke blot er tilberedt og sammensat godt, men også er geniale råvarer. 

Man kan smage, at maden bliver tilberedt med kærlighed. Oluf Bagers Gaard laver retter, som tager afsæt i både det danske, men også generelt det nordiske køkken. De prøver på at overraske deres gæster ved hele tiden at eksperimentere med smage og sammensætninger på tallerkenen. 

Ud over at kunne spise i deres lokaler, så kan man altså også bestille takeaway på deres hjemmeside. Der bliver på ingen måde skruet ned for den høje kvalitet, når det kommer til mad ud af huset. Det er samme høje standard, som hvis man spiste hos dem selv. 

Man kan også vælge at holde sit næste arrangement hos dem. De kan stå for både bryllup, konfirmation, fødselsdag, julefrokost eller noget helt femte. Hos Oluf Bagers Gaard er der ingen tvivl om, at man går derfra mæt og en smagsfuld oplevelse rigere. 

Oluf Bagers Gård har som mange andre i disse tider også mad ud af huset, blandt andet kan man købe stort påskebord som take-away.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *